thee voor Misselijkheid en/of maagklachten

 

Buik overstuur? Drink wat thee.

Gember, pepermunt en kamille zijn allemaal kruidentheeën waarvan wordt aangetoond dat ze helpen een misselijke maag te verzachten.

Onderzoekers geloven dat gember chemicaliën bevat die niet alleen in de darmen en maag werken om misselijkheid te verminderen, maar mogelijk ook in de hersenen en het zenuwstelsel.

Pepermuntthee wordt al lang gebruikt voor maagklachten en verschillende onderzoeken hebben aangetoond dat pepermuntolie gunstig kan zijn voor mensen met het prikkelbare darmsyndroom (PDS). Van pepermuntthee is ook aangetoond dat het helpt bij het verlichten van darmgas en het bevorderen van de spijsvertering (door de stroom van gal te vergroten) en helpt bij het reduceren van maagkrampen en het verminderen van misselijkheid.

Kamille thee is afgeleid van madeliefachtige bloemen en is ook een populaire remedie voor de behandeling van maagklachten. Kamille thee staat in Duitsland bekend als ‘tot alles in staat’ en heeft aangetoond dat het spierspasmen vermindert, de spijsvertering helpt behandelen en winderigheid en maagzuur verlicht.

Heb je vragen, contacteer ons op hello@eeva.be

Thee met kamille

[ux_products tags=”456″]

Thee met munt (peper)

[ux_products tags=”105″]

Thee met gember

[ux_products tags=”99″]